Geschiedenis 

Wat een geschiedenis !

In het begin was, Selection Meubles een commercieele oppervlakte van slechts 1000 m².

Een traditie, een know-how en meer dan vijftig jaar ervaring, zijn de troeven van Selection Meubles. Michel Cousaert, was de stichter van deze familiezaak  en is nu opgevolgd door zijn zoon Luc.

Sindsdien is Selection Meubles blijven groeien, dankzij de dynamiek en de ondernemingsgeest van Luc Cousaert, bijgestaan door zijn echtgenote en de hele staff.

Bruno & Olivier Cousaert, die onlangs de onderneming binnengestapt zijn, werken constant door om deze know-how en traditie verder te zetten.

Meubelwinkel is met de jaren stapsgewijze uitgegroeid en heeft zich een plaatsje kunnen maken door zijn kwaliteitsmeubelen maar vooral door zijn klantgerichte geest.

Grote merken (Auping, Beka,  Calligaris, Cattelan Italia, Celio Ethnicraft, Fama, Hay, Fiam, Himolla, Kartell, Lattoflex, Joli, Mobitec , Lago,  Magnitude, Mathy by bols, Mdf, Olta, Stressless, Tempur, Tonon, Voglauer ...) hebben zo hun vertrouwen in de familiale team van Selection Meubles durven plaatsen. Maar ook talrijke klanten hebben ons vertrouwd ... Trouw, positieve straling van de bestaande klanten en het mond tot mond reklame zijn altijd de beste bondgenoten geweest van Selection Meubles.

De dag van vandaag spreidt Selection Meubles zich over 13.000 m² met de aanwinst van de design-ruimte. Ons klantennetwerk is zodanig uitgebreid dat Selection Meubles nu in heel België  alsook in een flink stuk van Frankrijk levert.

Een sculptuur, een verhaal, een leven

Luc Cousaert heeft voor kunst gekozen.  Inderdaad, sinds mei 2017 kunt u een kunstwerk van de gekende vlaamse kunstenaar Nick Ervinck bewonderen. Het aanbregen van dit enorm standbeeld betuigt ook de passie van Luc Cousaert voor zijn bedrijf en familiaal leven in Amougies